Manşetler

Video: General Mobile GM 8 Go Kutusundan Çıkıyor

general mobile gm 8 go kutu açılışı

Geçtiğimiz şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde ilk Android Go telefonlarıyla tanışmıştık. Bunlardan bir tanesi de General Mobile’ın çıkardığı GM 8 Go modeli olmuştu. Lansman sırasında bu telefonun bir ön incelemesini gerçekleştirmiş ve Android Go ile ilgili ilk izlenimlerimizi aktarmıştık.

Bu Android Go telefonu ay başında 799 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Hemen arkasından da test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı bir General Mobile GM 8 Go ve Android Go incelemesini aktaracağız. Ancak öncelikle telefonun kutusunu beraber açıyor, ilk turu da birlikte atıyoruz.

GM 8 Go, diğer Android Go telefonlarına göre çıtayı biraz daha yüksek tutan, kardeşi GM 8’den bazı unsurlar taşıyan bir cihaz. Alcatel, Nokia gibi diğer Android Go üreticilerinin 2010’lu yılların başında gördüğümüz giriş seviyesi Android telefonları yeniden canlandırdığı bir ortamda; GM 8 Go 5.5 inç 18:9 HD+ ekran, parmak izi okuyucusu, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera gibi orta segment özellikleriyle geliyor.

Android’in en son sürümü Oreo ile yüklü gelmesi en büyük güzelliklerden bir tanesi. Tabii ki, Google’ın Gmail, YouTube, Files gibi uygulamalarının Go versiyonu var. İlginçtir ki, Asistan Go uygulaması da var. Ancak telefonun dili Türkçe olunca, Google Asistan henüz Türkiye’de çalışmadığı için kullanılamıyor. Eğer telefonun dilini İngilizce’ye çevirirseniz, bu şekilde kullanabilirsiniz.

Telefonun kutusundan çıkanlar da GM 8’in kutusundan çıkanlarla aynı sayılır. Dolby Audio topuzlu kulaklık, Micro USB kablosu, General Mobile’ın Turbo Charge adaptörü kutudan çıkanlar arasında bulunuyor.

Şimdi burada bir virgül koyalım. Detayları incelemeye saklayalım. İyi seyirler!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER