Manşetler

General Mobile GM 6 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak

general mobile gm 6

general mobile gm 6General Mobile geçen yılın Mobil Dünya Kongresi’nde orta segment Android One telefonı GM 5 Plus‘ın duyurusunu gerçekleştirmiş, bu telefonun giriş segmenti versiyonu olan GM 5 ise yılın sonuna doğru tanıtılmış ve piyasaya sürülmüştü. General Mobile GM 6 için ise çok fazla beklemeyeceğiz gibi görünüyor.

General Mobile’dan gelen basın daveti, Türkiye’de Android’in öncüsü şirketlerden olan üreticinin yeni telefonunu Barselona’da tanıtacağını gösteriyor. MWC 2017’de bir stant açacak olan şirket, yeni telefonu GM 6’yı da burada düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak.

General Mobile GM 6 da Android One telefonu olacak ve Android’in en son sürümü Nougat ile yüklü olarak gelecek gibi görünüyor. Ayrıca basın toplantısında MediaTek’ten bir yönetici de konuşacak. Bu da yakında çıkacak yeni Android One telefonunun MediaTek işlemciyle geleceği anlamına geliyor.

General Mobile GM 6 ile ilgili detayları, toplantının düzenleneceği tarih olan 28 Şubat 2017 Salı günü aktaracağız. Bunun dışında MWC 2017’den haberler, yeni ürünlerin ön incelemeleri ve diğer detayları da Teknoblog’da ve sosyal medya hesaplarımızda bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER