Manşetler

“İkonik tasarımlı” General Mobile GM 23 SE ile “yeni bir deneyime hazır olun”

general mobile gm 23 se

General Mobile, uygun fiyatlı ve güncel teknolojilere sahip mobil çözümleriyle tanınan bir marka olarak, yeni akıllı telefon modeli GM 23 SE’yi piyasaya sürüyor. İkonik tasarımı, şık ve modern çizgileri, gerçeğe yakın renkleri sunan ekranı, güçlü ve dinamik performansı ile GM 23 SE, uygun fiyatlı segmentte dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en popüler akıllı telefon markalarından General Mobile, yeni modeli GM 23 SE ile göz alıcı bir tasarım sunuyor. Arka kapakta çizgili ve ışık hüzmesi detaylarına sahip olan GM 23 SE, buz mavisi ve ay grisi renk seçenekleriyle beğeni topluyor.

GM 23 SE, 6.52 inç HD+ ve 1600×720 piksel çözünürlüğündeki ekranıyla gerçeğe yakın renkler sunarken, 5000mAh bataryasıyla da uzun pil ömrü vaat ediyor. Mediatek Helio G37 işlemcisi ve HyperEngine Teknolojisi ile donatılan GM 23 SE, akıcı ve hızlı bir performans sunuyor. 6GB RAM (4GB+2GB Genişletilmiş RAM) ile uygulama açılış hızlarında ve uygulamalar arası geçişlerde etkileyici bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. 64GB depolama alanı ve 256GB’a kadar yükseltebilir MicroSD Kart desteği ile GM 23 SE, tüm dosyalarınızı güvenle saklamanıza imkan tanıyor.

32MP Süper Piksel Modu ile daha fazla ayrıntı ve renk tonu yakalamanızı sağlayan GM 23 SE’nin kamera özellikleri arasında portre, gece ve profesyonel çekim modları da yer alıyor.

General Mobile GM 23 SE, 3.799 TL fiyatıyla ön siparişe açıldığı generalmobile.com adresinden satın alınabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER