Fırsatlar

General Mobile GM 23 için yüzde 10’u aşan indirim getiren yeni bir fiyat kampanyası var

gm 23 inceleme

General Mobile’ın 50 MP kameralı GM 23 modeli için Hepsiburada’da yeni bir fiyat kampanyası başlatıldı. MediaTek Helio G37 işlemcisi ve 8 GB RAM ile güçlendirilen telefon, oyun severler için cazip bir seçenek oluşturuyor.

GM 23 modelinde 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. microSD kart desteği sayesinde depolama alanı artırılabiliyor. 5.000 mAh pil kapasitesi ile uzun süre dayanıklılık vaat eden cihazda, 6.52 inç boyutunda HD+ çözünürlüklü ekran yer alıyor. 90Hz yenileme hızı destekleyen bu ekran, akıcı görüntüleme deneyimi sunuyor.

Telefonun en dikkat çekici özelliği kuşkusuz 50 MP çözünürlüklü ana kamerası. Bu kamera sayesinde detaylı fotoğraflar çekmek mümkün oluyor. Ayrıca portre modu desteği bulunan GM 23, arka planda bulanıklaştırma özelliği ile profesyonel görünümlü fotoğraflar çekebiliyor. Düşük ışık koşullarında da başarılı sonuçlar alınmasına olanak tanıyan Tetrapixel teknolojisi de cabası.

8 MP ön kamera, parmak izi sensörü, MediaTek HyperEngine 2.0 oyun motoru gibi özellikler de GM 23 modelinde yer alıyor. Resmi fiyatı 6.199 TL olan telefon, sınırlı süreli kampanyayla birlikte 5.379 TL’ye satışa sunuldu. Oyun tutkunları ve fotoğraf çekmeyi sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER