Teknoloji

General Mobile GM 21 Ailesi ve GM Pods 2 için tanıtım tarihi verildi

general mobile gm 21 gm pods 2

General Mobile, bir süre önce işaretleri verilen yeni GM 21 serisi telefonlarını tanıtacağı tarihi açıkladı. Ayrıca bu telefonlarla birlikte GM Pods 2 Ailesi kablosuz kulaklıklar da resmiyet kazanacak.

General Mobile’ın gönderdiği bir davette, yeni telefonların ve kablosuz kulaklığın tanıtım takvimiyle ilgili detaylı bilgi paylaştı. Yeni cihazların tanıtımları sosyal medya üzerinden gerçekleştirilecek ve her bir cihazın tanıtımı aynı zamanda yapılmayacak.

Şirketin belirttiğine göre, resmi sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinden 24 Mayıs Pazartesi günü saat 12.21’de başlamak üzere General Mobile GM 21 Pro ve GM Pods 2 Pro modelleri tanıtılacak. 25 Mayıs Salı günü saat 12.21’de ise GM 21 Plus ve GM Pods 2 ile tanışacağız. Son olarak 26 Mayıs Çarşamba günü saat 12.21’de GM 21 tanıtılacak. Bu ürünler, tanıtımlarıyla birlikte ön siparişe de açılacak.

General Mobile GM 21, GM 21 Plus ve GM 21 Pro özellikleri ile ilgili dedikodular

Beklenen üç yeni telefonla ilgili teknik özellikler geçen hafta içinde General Mobile’ın sitesinde görülmüştü. Teknolojioku‘nun haberine göre, giriş seviyesi GM 21 modelinde Unisoc’un Spreadtrum SC9863 işlemcisi ve 3 GB RAM’in yer alması bekleniyor. 32 GB dahili depolama birimini microSD kart ile 256 GB’a kadar artırmak mümkün olacak. Arkada 13 megapiksel, f/1.8 ana kamera ve 0.8 megapiksel çözünürlüklü iki kamera olmak üzere toplam üç kamera bulunacak. Önde ise 8 megapiksel kameranın bulunması bekleniyor. 6.5 inç ekran ise HD+ çözünürlüğe sahip olacak. 5000 mAh kapasiteli pil de telefonda yer alacak. Gök mavisi, koyu mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunacak.

General Mobile GM 21 Plus modelinde ise MediaTek Helio G35 işlemci, 4 GB RAM gibi özellikler bulunacak. GM 21 Pro modelinde ise sekiz çekirdekli MediaTek Helio G90T işlemci ve 6 GB RAM yer alacak. Ekranının ise Full HD+ çözünürlükte olması bekleniyor.gene

İLGİLİ HABERLER