Teknoloji

General Mobile cihazlarına Android Q Beta imkanı

gm 9 pro

General Mobile, Google ile var olan iş birliği kapsamında Android Q Beta sürümünü deneme imkanını önceden sunmaya başladı. Şirketin en son model Android One cihazlarından olan GM 9 Pro ve GM 8 için beta sürümünü kullanma imkanı sunuluyor.

Sonbahardan itibaren yeni Android cihazlarıyla birlikte çıkmasını, aynı zamanda mevcut son model cihazlara da gelmesini beklediğimiz Android Q, birtakım yenilikleri ve geliştirmeleri platforma getirecek. İşletim sistemi genelinde Koyu Mod, gelişmiş uygulama izinleri, Masaüstü Modu, daha güvenli Akıllı kilit, daha iyi Yüz Tanıma, Dahili Ekran Kaydetme Aracı gibi yenilikler Android Q ile birlikte gelecek.

General Mobile GM 9 Pro ve GM 8 kullanıcılarına bu yenilikleri, herkesten önce tanıma imkanı sunuyor. Google, bir süredir yurt dışında Android Q Beta sürümünün, epey fazla sayıda cihazda deneme imkanını veriyor. Ne var ki, listedeki cihazların büyük bir kısmı Türkiye’de resmi olarak satılmıyor. Bu nedenle General Mobile’ın sunduğu fırsat dikkate değer.

İlk olarak GM 9 Pro ve GM 8 kullanıcılarının deneyimlemesi için sunulan Android Q Beta güncellemesini deneyimlemek isteyen kullanıcıların bu bağlantıdan kayıt olarak Android?in en son sürümünü test edebilecekler. Kayıt olduktan sonra gerekli adımlar ise kullanıcıların e-posta adresine gönderilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER