Manşetler

General Mobile 2018’i indirimle karşılıyor

general mobile
General Mobile GM 6

Türkiye akıllı telefon pazarında en çok ilgi gören üreticilerden biri olan General Mobile, 2018’e dikkat çeken bir indirimle merhaba diyor. 2 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya düzenleyen şirket, mevcut üç modelinin fiyatında 300 TL indirime gitti.

Bu indirimle birlikte şirketin telefonlarına 599 TL’den başlayan fiyatlarla erişmek mümkün hâle geldi. Google’ın Android One programındaki ortaklarından biri olan şirketin telefonları, saf Android’e yakın bir deneyim sunmaları ve Android güncellemelerini görece kısa bir süre içinde alabilmeleriyle dikkat çekiyor.

İndirimle birlikte GM 5’in fiyatı 899 TL’den 599 TL’ye indi. GM 6’nın fiyatı 1099 TL’den 799 TL’ye inerken, GM 5 Plus’a da 1199 TL yerine 899 TL ödeyerek sahip olmak mümkün hâle geldi.

General Mobile indirimi tüm satış kanallarında geçerli

General Mobile, indirim kampanyası için bir satış kanalı sınırlaması uygulamıyor. Müşteriler operatörler, zincir teknoloji marketleri ve cep telefonu mağazaları üzerinden indirimden yararlanabilecek. GM 5, GM 6 ve GM 5 Plus, şirketin internet sitesi üzerinden de indirimli olarak satın alınabiliyor.

İLGİLİ HABERLER