Teknoloji

Gelecekte T-Mobile G2 olacak mı, olmayacak mı?

Hem T-Mobile hem de HTC Android’e kendilerini fazlasıyla emanet etmiş gibi duruyor. Şimdi kafalardaki soru şu: “G serisi” gerçekten bir seri olacak mı, yoksa tek bir cihaz ile sınırlı mı kalacak? Eğer gerçek bir seri olacaksa, o halde G2’yi ne zaman göreceğiz?

Mantıklı bakacak olursak, T-Mobile G1’e biraz zaman tanımalı ve işlerin nasıl olacağını görmeli. Ancak Cell Phone Signal sitesinin iddiasına göre G2 gelecek ay karşımıza çıkacak. Üstelik çok daha çekici özelliklerle: Otomatik fokuslamalı 5 mp kamera, video görüşmeleri için ikinci bir VGA kamera, tam donanımlı dokunmatik ekran ve WiFi… Diğer bir deyişle “Android’li bir TouchHD” karşımıza çıkabilir.

Daha da ilgi çekici ayrıntılar var. Boy Genius Report sitesi henüz doğrulanmamış bir dedikoduya atıfta bulunarak Cell Phone Signal’in yayınladığı özellik tablosunun doğru olduğunu söylüyor, ancak çıkış tarihi olarak Nisan ayını işaret ediyor. Üstelik, bu çıkacak yeni cihaz T-Mobile’a özel olmayacak, “G serisi” markası taşımayacak ve dünyanın her tarafında satışa sunulacak. QWERTY klavyenin yer almayacağı bu cihazda iztopu korunacak. Boy Genius Report G3 olarak anabileceğimiz bir cihaz için de çalışmaların yapıldığını söylüyor.

Oku – Orijinal G2 dedikodusu [Cell Phone Signal]
Oku – Ek Bilgi [Boy Genius Report]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER