Teknoloji

Gelecek hafta tanıtılacak Xiaomi Mi CC9 Pro ile ilgili en son paylaşımlar

xiaomi mi cc9 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi, gelecek hafta içinde tanıtmayı planladığı Mi CC9 Pro modelinin ön gösterimini yapmayı sürdürüyor. Küresel pazara Mi Note 10 adıyla sunulacak olan bu telefona ait en son fotoğraf, kavisli ekranı gösteriyor. Aynı zamanda kameranın 5 kat optik yakınlaştırma ve 10 kat hibrit yakınlaştırma özelliklerine de vurgu yapılıyor.

Çinli idari kuruluş olan TENAA’nın kayıtlarına göre, Xiaomi Mi CC9 Pro ya da Xiaomi Mi Note 10 modelinde 6.47 inç, 1080p+ çözünürlüklü OLED ekran bulunacak. Kuruluş tarafından yayınlanan fotoğraflara ve hatta beş kameranın çizimlerine bakıldığında, kavisli ekranın yansımaları da görünüyor.

Tüm bu fotoğrafların şu an için göstermediği bir unsur var, o da selfie kamerası. TENAA tarafından yayınlanan fotoğraflarda ise kamera için su damlası çentik kullanıldığı dikkat çekiyordu. Kuruluşa göre selfie kamerası 32 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak.

Arkada yer alacağı söylenen kamera sistemi 5 kat optik yakınlaştırma imkanı sunan telefoto lens barındıracak. Aynı zamanda 10 kat hibrit zum desteği de bulunacak. Aynı sahnenin 1 kat, 2 kat, 5 kat ve 10 kat yakınlaştırmalı örnekleri görülüyor.

Ayrıca telefonun yakınlaştırma yeteneklerini gösteren bir video da ortaya çıktı.

Son olarak telefona ait birtakım poster fotoğraflar da yayınlandı. Telefonun tanıtımı 5 Kasım Pazartesi günü Türkiye saatiyle sabah 9.00’da gerçekleştirilecek.

Bu arada merak edenler için, telefonun alt kenarında 3.5mm kulaklık jakının bulunacağını belirtelim. TENAA, telefonda FM radyonun ve kızılötesi portun da bulunacağını kayıtlarında belirtmişti.

İLGİLİ HABERLER