EğlenceTeknoloji

Gelecek Fortnite canlı etkinliği için gelen dikkat çekici tarih işareti

fortnite canlı etkinlik
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite‘ın bir sonraki büyük canlı etkinliği çok yakında gerçekleştirilecek gibi görünüyor. Oyunun en son güncellemesinden sonra, battle royale adasının merkezi üzerinde gezinen ve 6 Ağustos’a kadar geri sayan bir sayaç gösteren yeni bir uzaylı gemisi görülüyor.

Fortnite‘ın bir Galactus saldırısından adayı yok eden bir kara deliğe ve gerçek bir tek oyunculu göreve kadar her şeyi içeren canlı etkinliklerle ilgili geçmişi göz önüne alındığında, bu geri sayımın er ya da geç böyle bir anda sona ereceği görülüyor. Geliştirici Epic, her zaman olduğu gibi, neler olduğu konusunda gizemli biçimde davranıyor. Geliştirici, gemi hakkında “Amacı zarar vermek gibi görünmüyor.” diyor. “Amacının yakın gelecekte daha da netleşeceği tahmin ediliyor” dedi. Önceki sızıntılar, oyunda bir Ariana Grande konserinin düzenleneceğini öne sürmüştü, ancak pop yıldızının uzaylı istilasıyla bir bağlantısı olup olmadığı belli değil.

Fortnite‘ın şu anki uzaylı temalı sezonu, 8 Haziran’da başladı ve battle royale oyununu her türlü yeni uzaylı silahı ve arazisiyle değiştirdi. O zamandan bu yana, Fortnite bir trippy konseri, bir kısa film festivali ve Loki, LeBron James ve Bugha gibi yeni karakterler de dahil olmak üzere sürekli bir güncelleme ve etkinlik akışı görüyor.

İLGİLİ HABERLER