Eğlence

GeForce Now’a yedi yeni oyun ekleniyor

geforce now

GeForce Now oyun kütüphanesine bu hafta aralarında Isonzo ve Little Orpheus’un da bulunduğu yedi yeni oyun ekleniyor. Bunlara ek olarak, Jurassic World Evolution 2 DLC desteği de servisin abonelerini bekliyor.

Birinci Dünya Savaşı döneminde geçen FPS formatındaki Isonzo, oyuncuların taktik becerilerini test etmeyi amaçlıyor. Oyuncular Kuzey İtalya’nın doğal zirveleri, engebeli vadileri ve pastoral kasabaları arasında savaşıyor. Tarihsel savaş rollerine dayalı altı sınıftan biri seçiliyor ve seçtiğiniz sınıfla bağlantılı çeşitli silah, ekipman ve avantajlardan bir teçhizat oluşturuluyor.

Oyuncular kum torbaları ve teller döşeyerek, cephane sandıklarını yerleştirerek, siper periskopları veya keskin nişancı kalkanlarını yerleştirerek ve daha fazlasını yaparak dinamik bir savaş alanına dahil oluyor.

GeForce Now’a bu hafta eklenen yeni oyunlar şu şekilde sıralanıyor:

Üyeler ayrıca bu hafta GeForce Now’da bulunan Jurassic World Evolution 2: Late Cretaceous Pack DLC ile etkileyici yeni tarih öncesi türleri keşfedebiliyor.  Büyüleyici Geç Kretase döneminden ilham alan bu paket, 65 milyon yıl önce yaşamış ve şimdiye kadar keşfedilmiş olan gökyüzünün sinsi avcılarından en büyük dinozorlara kadar karada, denizde ve havada yaşamış dört büyüleyici türü içeriyor.

İLGİLİ HABERLER