EğlenceTeknoloji

GeForce Now kullanıcılarının tepkisini çeken GAME+ zorunluluğu

nvidia geforce now türkiye

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun servisi GeForce Now, 15 Mart itibarıyla Turkcell’in GAME+ servisi tarafından sağlanan Türkiye merkezli sunucular üzerinden faaliyet vermeye başlayacak. GeForce Now powered by GAME+ olarak adlandırılan bu servisin abonelik paketleri ve fiyatları geçen hafta içinde açıklanmıştı. Fiyatlar pek çok kişi tarafından da pek olumlu karşılanmamıştı. Bugün ise yurt dışı sunucuları üzerinden sunulan servisini kullanan mevcut kullanıcılara sürpriz olabilecek bir bilgilendirmede bulunuldu. Buna göre mevcut kullanıcılar, hesaplarını yeni GAME+ hesabına dönüştürmek zorunda kalacaklar.

Twitter’da tepkilerini dile getiren bazı GeForce Now aboneleri, kendilerine gönderilen e-posta iletilerinin ekran görüntülerini de paylaştı. Abonelere gönderilen bilgilendirme mesajlarının birinde GAME+ ile iş birliği yapıldığı ve Türkiye’de yerel GeForce Now hizmetinin sunulmaya başlanacağı belirtiliyor. Bu doğrultuda ilerleyen haftalarda servis sağlayacısının Nvidia yerine GAME+ olarak değiştirileceği de belirtiliyor.

Mevcut GeForce Now kullanıcılarına gönderilen diğer mesajda ise mevcut Founders üyeliklerinin 3 Mayıs 2021 tarihinde sonlandırılacağı belirtiliyor. Üstelik bu sonlandırma işlemi de kullanıcıların rızası olmadan, otomatik olarak gerçekleştiriliyor.

https://twitter.com/csnaber/status/1369221574931447813

3 Mayıs itibarıyla mevcut GeForce Now kullanıcılarının GAME+ tarafından sunulan abonelik paketlerinden birini seçmeleri gerekecek. Bu arada Nvidia, yaptığı bir bilgilendirmede GAME+ üzerinden de mevcut abonelere çeşitli indirimlerin sunulacağını kaydetti.

İLGİLİ HABERLER