EğlenceTeknoloji

GeForce Now Android telefonlar için faaliyete geçti

nvidia geforce android
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nvidia geçtiğimiz ağustos ayında GeForce Now oyun yayın servisini Android telefonlarına getireceğini açıklamıştı. Şirket bu sözünü hayata geçirmeye başladı. Güney Kore’deki Android kullanıcıları GeForce Now servisinden yararlanabiliyor.

Güney Kore’de olmayanlar da Android telefonlarında GeForce Now’ı deneyimleme imkanına sahip. APK dosyasını APKMirror üzerinden indirip cihazınıza elle yükleyebilirsiniz.

GeForce Now Android uygulamasının PC, Mac ve Nvidia Shield’dakine benzer bir deneyim sunduğu belirtiliyor. Beta aşamasında yer alan kullanıcılar GeForce Now hesaplarıyla kullanıcı girişi yapabiliyor. Daha sonra sahip olunan oyunların ızgara biçiminde dizilmiş listesi içinden istenen oyun seçilip oynamaya başlanabiliyor. Bazı oyunlarda dokunmatik ekran kontrolleri desteklenmediği için fiziksel oyun kumandasına ihtiyaç duyuluyor.

XDA Developers, Doom ile yaptığı testi aşağıda da yer verdiğimiz videoya taşımış. Grafikler mükemmel görünüyor.

GeForce Now Android kullanıcıları için faaliyete geçmiş olsa da, henüz beta aşamasında olduğu için servisin maliyetinin ne olacağı hakkında bir bilgimiz hâlâ bulunmuyor. Google Stadia ve Microsoft xCloud gibi rakip servislerin ufukta göründüğü bir ortamda, GeForce Now’ın çok yakında ciddi rekabetle karşılaşacağını söyleyebiliriz.

However, there are still a number of questions about the service, including how much it will cost and when it will actually be out of its perpetual beta. With Google?s Stadia and Microsoft?s xCloud on the horizon, GeForce Now is going to have some serious competition very soon.

İLGİLİ HABERLER