Teknoloji

Gear VR Türkiye piyasasına giriş yaptı

gear vr türkiye

Samsung’un sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR’ın üçüncü nesil versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Sanal gerçeklik konusunda deneyimli bir şirket olan Oculus işbirliğiyle tüketiciye ulaşan üçüncü nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge ve Note5 Android telefonlarıyla kullanılabiliyor.

318 gram ağırlığındaki üçüncü nesil Gear VR, önceki modellerden yüzde 19 daha hafif olmasıyla dikkat çekiyor. Daha geniş bir arayüz ve touchpad ile sunulan ürün, kullanıcıya daha kolay kullanma imkanı da sağlıyor. Daha geniş görüş alanı ile gerçekliği sanal ortama taşıyan Gear VR’ın ön kapağı çıkarıldıktan sonra yerleştirilen telefon ile sanal gerçeklik deneyimi anında başlıyor.

Kullanıcıyı aksiyonun tam ortasında hissettiren Gear VR için yüzlerce oyun, uygulama ve filmi içeren geniş bir içerik ekosistemi bulunuyor. Gear VR ile en sevilen oyunları oynayabilir, en iyi filmleri kendi özel sinema ortamınızda izleyebilirsiniz.

Gear VR ile 6 oyun Galaxy S7 ve S7 edge sahiplerine hediye

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge sahipleri 6 adet Gear VR oyununa ücretsiz olarak sahip olabiliyor. 9 Mayıs tarihine kadar geçerli olan bu kampanyanın 30 bin adet ile sınırlı olduğu Samsung tarafından belirtiliyor. Galaxy S7 özel hediyeler uygulamasını telefonuna indirip uygulamadaki hediye koduna sahip olan kullanıcılar, 6 oyunu anında Oculus Store’dan ücretsiz olarak indirebiliyor. Anshar War 2, Drift, Darknet, Keep Talking and Nobody Explodes, Star Chart ve Herobound oyunları S7 ve S7 edge sahiplerinin ücretsiz edinmeye hak kazanacağı oyunlar olarak sıralanıyor.

Kullanıcıya satın alıp izleyebileceği yüzlerce Hollywood filmi ve TV dizisi sunan Oculus Cinema, ayrıca 3 boyutlu film fragmanlarını, müzik videolarını ve kendi video dosyalarınızı da bambaşka bir boyutta izleme imkânı da sağlıyor. Ay yüzeyi de dahil olmak üzere ev sinema sistemi ve dev ekran sinema ekranını da içeren çoklu VR sinema ortamlarından birini seçip daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir gerçekliğe adım atmanız mümkün oluyor.

Netflix uygulaması ile sinema keyfi sanal gerçeklikle yaşanıyor, kendinizi bir sinema salonunda gibi hissederek film izleyebiliyorsunuz. Kişisel tercihlerinize göre önerilen filmler, Netflix?in ödüllü ve orijinal dizileri, film ve belgeselleri de kullanıcının hizmetine sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7 edge İncelemesi

İLGİLİ HABERLER