Teknoloji

Samsung Gear S3 Tizen 3.0 güncellemesinin ardından pil sorunuyla karşı karşıya

gear s iphone

gear s3 tizen 3.0Samsung Gear S3 Tizen 3.0 güncellemesini yaklaşık iki hafta önce almaya başlamıştı. Ancak merakla bekledikleri güncellemeye kavuşan Gear S3 sahipleri, şu sıralarda bazı sorunlardan şikayet ediyor. Bu şikayetlerde aslan payını akıllı saatin pil ömrü alıyor. Kullanıcılar güncellemenin ardından saatin pil ömrünün önemli ölçüde azaldığını iddia ediyor.

Bu sorunun geniş ölçekli mi olduğu, yoksa Gear S3 kullanıcıları içinde küçük bir grubun mu bu durumdan şikayet ettiği henüz bilinmiyor. Samsung’dan şimdilik konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmiş değil. Tizen 3.0’ın Gear S3’ün pilini kötü yönde etkilediğine dair daha somut bir yargıda bulunmak için de biraz daha beklemek gerekiyor.

Gear S3 sahiplerinin Tizen 3.0 güncellemesinin ardından şikayet ettiği konular sadece bununla sınırlı kalmıyor. Tizen 3.0’ın kullanıcıların özel saat arayüzlerini kullanmasını da engellediği söyleniyor. Ancak bu sorununun saatin fabrika ayarlarına döndürülmesiyle çözüldüğü belirtiliyor.

Gear S3 Tizen 3.0 güncellemesinin açtığı sorunla yine bir güncellemeyle kurtulabilir

Fabrika ayarlarına sıfırlamak, pil sorununa çözüm getirmiyor. Gear S3 Tizen 3.0 güncellemesinin yol açtığı sorunlardan yine bir yazılım güncellemesiyle kurtulabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER