Manşetler

Samsung Gear S2 akıllı saatleri Network mağazalarında sergilemeye başladı

samsung-gear-s2-network-211215

Akıllı saatler sadece birer tüketici elektroniği ürünü değil, şıklığı tamamlayıcı moda aksesuarları olma özelliğine de sahip. Apple Watch’un yurt dışında sadece Apple Store’larda değil, çeşitli moda mağazalarında ve butiklerinde satıldığını biliyoruz. Şimdi Samsung’un da yeni akıllı saati için benzer bir adımı attığını ve Türkiye’de yeni piyasaya çıkan akıllı saati Gear S2’yi Network mağazalarında satışa sunduğunu görüyoruz.

Samsung’un belirttiğine göre, Network müşterileri, her an birçok uygulamayı kullanabilecekleri, e-maillerini kontrol edebilecekleri ve seçtikleri kombinlere göre değişebilir saat arayüzleri ve saat kayışları ile kişiselleştirebilecekleri Gear S2 ve Gear S2 Classic?i mağazalarda deneme fırsatı bulurken, tercih etmeleri halinde kolaylıkla da satın alabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Gear S2 İncelemesi

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, konuyla ilgili olarak “Teknoloji dünyasının lideri Samsung olarak, modaya yakından uyum sağlayacak iki yeni akıllı saat ile Türkiye’deki tüketicilerin karşısına çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Network işbirliği ile modayı takip eden ve şıklığına önem veren tüketicilerimizi yeni ürünlerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.” diye konuştu. Tüketicilerin ihtiyaç duyduğu her an yenilikçi yaklaşım sunmaya devam edeceklerini belirten Mirza, “Şıklığıyla göz dolduran Gear S2 Classic, kendine has eşsiz tasarımını paslanmaz çelik, deri ve camın muhteşem uyumuyla tamamlıyor. Gear S2 ise modern ve estetik görüntüsüyle daha sportif bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Her iki modelin de Network müşterileri tarafından beğeni ile karşılanacağını düşünüyoruz.” dedi.

İLGİLİ HABERLER