Teknoloji

Gear S2 iPhone desteği çok yakında geliyor

gear s2 iphone desteği

Geçtiğimiz ocak ayında Samsung, Gear S2 için iPhone’lar ile çalışma imkanının bu yıl içinde getirileceğinin sözünü vermişti. Şimdi de Gear S2 iPhone desteği için daha net bir zaman verildi.

Tizen Cafe tarafından paylaşılan ve SamMobile sitesi tarafından dikkat çekilen bir tweete göre, Gear S2’ye mart sonunda gelecek güncelleme ve yine iOS için çıkacak Gear Manager uygulaması sayesinde iPhone sahipleri Gear S2 akıllı saati kendi akıllı telefonlarıyla birlikte kullanabilecekler.

Söz konusu haberin kaynağı tam olarak bilinmiyor, ancak ekran görüntüsü Samsung müşteri hizmetleri yetkilisiyle gerçekleştirilmiş çevrim içi sohbetten alınmışa benziyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Gear S2 İncelemesi

Gear S2’yi iPhone ile kullanmanın muhtemelen birtakım kısıtlamaları olacaktır. Örneğin Samsung Pay gibi bir servis, iOS cihazıyla eşleştirme yapıldığında kullanılmayacaktır ki, bu da Türkiye’deki kullanıcılar için çok da önemli olmasa gerek. Bu arada Samsung’un iPhone sahiplerini bir Apple Watch yerine Gear S2 satın almaya da ikna etmesi gerekecek ki, bu desteğim getirmekten çok daha zorlu bir iş olsa gerek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER