Teknoloji

Garmin Vivofit 4 bir yıl boyunca şarjdan uzak yaşam vadediyor

garmin vivofit 4Fitness takip cihazları pazarında oldukça sert bir rekabet yaşanıyor. Temel özellikleri uygun fiyatla sunan cihazların sayısının fazlalığı, şirketlerin işini zorlaştırıyor. Garmin Vivofit 4 ile potansiyel kullanıcılarına bu rekabette işini kolaylaştıracak özellikler vadediyor.

Vivofit 4, selefinin uzun pil ömrünü muhafaza ederken eş zamanlı olarak daima açık bir renkli ekran da sunuyor. Kullanıcılar aktivite hedeflerini ekranı uyandırmadan kontrol edebiliyor.

Ekranın renkiliği de Vivofit 4’ün cazibesini artırıyor. Garmin’in Move IQ adını taşıyan otomatik aktivite takibi özelliğine ve Connect adını taşıyan çevrimiçi topluluğuna da Vivofit 4 ile erişilebiliyor.

Garmin Vivofit 4 80 dolar karşılığında satışa sunuldu

Garmin Vivofit 4, yurt dışında Amazon üzerinde satışa sunuldu. Vivofit 4’ü ABD’den satın almak isteyenlerin 80 dolar ödemesi gerekiyor. Vivofit 4’ün selefi Vivofit 3, 100 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüştü. 20-30 dolar bandında satılan fitness takip bilekliklerinin fazlalığı Garmin’in işini zorlaştırsa da, Vivofit 4’ün 80 dolar karşılığında sunduğu özelliklerin de etkileyici olduğunu belirtmek gerekiyor. Uzun pil ömrü ve daima açık renkli ekranı, Vivofit 4’ü akıllı saatlere ve daha pahalı fitness takip cihazlarına karşı güçlü bir alternatife dönüştürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER