Eğlence

Garmin Spotify entegrasyonunu sonunda kullanıcılarla buluşturuyor

garmin spotify

Garmin‘in öncelikli hedef kitlesi sporcular olan akıllı saatlerinde yerleşik müzik desteği şimdiye kadar sadece Deezer ve iHeart Radio üzerinden sağlanıyordu. Ancak bu servislerin kullanıcı sayısının çok fazla olmaması, söz konusu desteğin varlığını biraz anlamsız kılıyordu. Bu durumu düzeltmek için harekete geçen Garmin Spotify entegrasyonunu kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı.

İlk olarak Fenix 5 Plus serisi akıllı saatlerde Spotify entegrasyonundan yararlanmak mümkün olacak. Garmin akıllı saat sahipleri Spotify uygulamasını Connect IQ adını taşıyan kullanıcı mağazası üzerinden indirebilecek. Kullanıcılar Wi-Fi üzerinden Spotify’daki şarkı, albüm ve çalma listelerini saatlerine kaydedebilecek. Buna ek olarak, Release Radar listesine de Garmin akıllı saatler üzerinden erişilebilecek.

Garmin Spotify uygulamasını Connect IQ mağazasına yerleştirse de, bu entegrasyondan yararlanmak için bazı koşulları yerine getirmek gerekiyor. Hâlihazırda sadece Spotify Premium aboneleri Garmin’in sunduğu imkanlardan yararlanabiliyor.

Garmin Spotify entegrasyonunun kapsama alanını ne zaman genişleteceği konusunda şimdilik somut bir bilgi vermiş değil. Entegrasyonu destekleyen Fenix 5 Plus serisi saatlerin 700 dolardan başlayan fiyatlarla satılması, Spotify ile yapılan işbirliğine de olumsuz etki yapacak bir koşul gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER