Teknoloji

Garmin Quatix 3: Su sporları yapanlara özel fitness saati

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

garmin quatix 3

Garmin, sporcular için geliştirdiği Fenix 3 fitness saatini suda yapılacak aktivitelere uygun hâle getirdi. Quatix 3 adını taşıyan yeni fitness saati, Fenix 3’teki özellikleri muhafaza ederken deniz dostu bazı özellikleri de sisteme ekliyor.

Örneğin, cihaz uyumlu deniz sensörlerinden alınan verileri doğrudan saatin ekranında gösterebiliyor. Böylelikle kullanıcılar ihtiyaç duyabilecekleri tüm verileri rahatlıkla takip edebiliyor. Garmin Quatix 3 kullanıcıları, bilekleri üzerinden Virb aksiyon kamerasının ve Fusion deniz stereo sisteminin kontrolünü sağlayabilecek.

Garmin Connect mobil uygulamasına bağlanabilen Quatix 3, gerekli durumlarda akıllı telefonlardan veri alabiliyor veya akıllı telefonlara veri transferi gerçekleştirebiliyor. Böylelikle saatin bulunulan konuma ait akıntı verilerini saklaması mümkün hâle geliyor. Söz konusu verilere yedi gün boyunca erişilebiliyor. Fenix 3’te bulunan GPS ve GLONASS bağlantı özellikleri, Quatix 3’te de yer alıyor.

Bu özellikler aktive edildiğinde saat, 20 saatlik bir pil ömrü sağlıyor. Normal senaryolarda ise saat kullanıcılarına yaklaşık altı haftalık bir pil ömrü sunuyor. 2016’nın birinci çeyreğinde satışa çıkacak olan Garmin Quatix 3’ün fiyat etiketinde 599.99 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER