Teknoloji

Garmin gözde spor saati Forerunner 920XT’yi duyurdu

garmin-forerunner-920xt

Garmin spor yaparken normal bir egzersiz bilekliğinin sağladığından daha fazla veriye ihtiyaç duyan sporcular için hazırladığı saati Forerunner 920XT’yi duyurdu. ABD satış fiyatı 449.99 dolar olarak belirlenen saat sayesinde sporcular koşarken, bisiklete binerken ve yüzerken detaylı istatistiklere ulaşabilecek.

Bunlara ek olarak, kullanıcılar Forerunner 920XT ile gelen mesajlar, e-postalar, aramalar ve takvim hatırlatıcıları için bildirim alabilecek. Ancak Garmin’in yeni saatinin tercihinde akıllı fonksiyonlarından ziyade sportif fonksiyonları rol oynayacağa benziyor. Derin ve doğru günlük aktivite takibi sayesinde Garmin Forerunner 920XT, egzersiz bilekliği formatındaki diğer ürünlerin önüne geçerken, Jawbone’da bulunan uyku takibi gibi özellikleri de barındırıyor.

Forerunner 920XT suyun içinde yüzülen mesafeyi, hızı, kulaç tipini, kulaç sayısını ve SWOLF skorunu ölçüyor. Bisiklete binerken ise yerleşik yükseklikölçer sayesinde kesin iniş, çıkış ve eğim verilerini görmek mümkün oluyor. Hız, tempo ve kalp atış hızı sensörleriyse sporculara ihtiyaç duydukları ekstra verileri sağlıyor. Koşu esnasında Forerunner 920XT’yi Garmin’in HRM-Run monitörüye eşleştirildiğinde tempo ve diğer istatistikler konusunda detaylı bilgilere erişilebiliyor. UltraTrac modu ise GPS modunda 24 saat olan pil ömrünü 40 saate çıkarıyor.

Siyah-mavi ve kırmızı-beyaz renk seçenekleri bulunan Garmin Forerunner 920XT, 449.99 dolardan satışa sunulacak. Ekstra olarak kalp atış hızı monitörüne de sahip olmak isteyenlerin ise 499.99 dolar ödemesi gerekecek.

İLGİLİ HABERLER