Bilim

Garmin’in akıllı saatlerine hamilelik takibi özelliği ekleniyor

garmin connect

Garmin, akıllı saatlerine kadın sağlığını takip etmeye yönelik yeni özellikler ekliyor. Artık şirketin akıllı saatleri ve egzersiz takip bileklikleri üzerinden hamilelik seyrini takip etmek mümkün olacak. Bu takip Garmin Connect uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.

Bu özellik sayesinde müstakbel anneler, hamilelik süreçlerini daha yakından izleyebilecek ve bu süreçte sağlıklarını iyileştirmeye yardımcı olacak öneriler bulabilecek. Olası doğum tarihini hesaplanması gibi basit araçlar da barındıran bu özellik, kullanıcıların vücudundaki değişime de uyum sağlıyor.

Garmin’in hamilelik takibi özelliği, hamilelik sırasında zindelik ve performans istatistiklerindeki değişiklikleri gösteriyor. Kullanıcılar kalp atış hızı uyarılarını, sıvı tüketimi takibini, donma eğitimi ayarlarını düzenleyebiliyor. Kegel egzersizi gibi aktiviteler için de hatırlatmalar oluşturulabiliyor. Bebek hareketlerinden kandaki glikoz seviyesine kadar uzanan detay ve semptomlar listelenebiliyor. Doğum yaklaştığında ise doğumu takip etmek için bir kasılma zamanlayıcısı kurulabiliyor. Bebeğin anne karnındaki büyüklüğü, sebze ve meyvelerle karşılaştırmalı olarak anlatılıyor.

Garmin Connect üzerinden aktif hâle getirilen hamilelik takibi özelliğinden Fenix, Forerunner, Venu ve Vivoactive serilerindeki ürünlerin sahipleri yararlanabilecek.

İLGİLİ HABERLER