Teknoloji

GarageBand’in iPhone ve iPod touch’a özel versiyonu yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPad 2’nin tanıtılmasıyla birlikte iOS platformuna merhaba diyen ve Apple’ın tabletinin öne çıkan uygulamaları arasında yer alan GarageBand aylar sonra Apple’ın daha küçük ekranlı iOS cihazlarına, yani iPhone ve iPod touch’lara da teşrif etti. Daha küçük ekranlara uyum sağlayacak hâle getirilen GarageBand’in çoğu işlevi iPad’lerde olduğu gibi kullanılmaya devam ediyor.

Kullanıcılar daha önce olduğu gibi elektronik gitarlarını iPhone’larına veya iPod touch’larına bağlayarak uygulamanın özel efektlerini veya klasik amfisini kullanabilecek. Ayrıca dahili mikrofonu kullanarak kendi seslerini veya herhangi bir akustik sesi kaydedebilecek. Uygulama sekiz farklı kanalın kaydedilip mikslenmesine olanak sağlıyor. Oluşturulan eserler arkadaşlar arasında paylaşılabiliyor ya da Mac’e gönderilerek orada yüklü bulunan masaüstü GarageBand veya Logic Pro yazılımları tarafından düzenlenebiliyor.

GarageBand’in iPhone ve iPod touch’lara özel fiyatı 4.99$ olarak belirlenmiş. GarageBand’i daha önce satın alan iPad sahipleri yeni versiyonu iPhone veya iPod touch’larına ücretsiz olarak indirebiliyor. Böylelikle GarageBand uygulaması iPad, iPad 2, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch üçüncü ve dördüncü nesil gibi geniş bir cihaz yelpazesinde çalışmış oluyor.

İlgili – iTunes App Store [GarageBand]
İlgili – Apple [Basın Bülteni]

İLGİLİ HABERLER