Eğlence

Gamescom 2014: En heyecan verici 8 yeni oyun fragmanı

gamescom-oyun-fragmani-130814

Sony ve Microsoft Gamescom 2014 öncesinde düzenledikleri toplantılarla oyun konsolları için çıkacak yepyeni oyunlarla ilgili ipuçlarını verdiler. Assassin’s Creed’den Call of Duty’ye kadar birçok oyun bu yıl veya gelecek yıl içinde dağıtıma çıkmış olacak. Bu oyunlar içinden en heyecan verici nitelikte olan sekiz tanesinin fragmanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

ASSASSIN’S CREED UNITY

Assassin’s Creed serisi teröristler ve şövalyeler arasındaki savaşı konu alıyor, ancak konum her zaman en büyük yıldız olmayı sürdürüyor. Gelecek oyun Assassin’s Creed Unity Fransız İhtilali sırasında geçiyor. Son fragman Ubisoft ekibinin geliştirdiği Paris’in güzel bir versiyonunu görmemizi sağlıyor. Oyun 28 Ekim tarihinde çıkacak.

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE

Yeni aksesuarlar ve teknolojiler Call of Duty’nin olağanüstü ve sıradışı manzara aşkına etki etmiyor. Son fragman yıkılmakta olan bir köprünün üstünde geçiyor ve sayısız patlamayı barındırıyor. Oyun 4 Kasımdan itibaren dağıtımda olacak.

QUANTUM BREAK

Quantum Break geliştiricileri oyun ilk duyurulduğundan beri fazlasıyla sessizdi. Ancak geliştiriciler Gamescom sırasında sahneye çıktılar ve bu oyunun nasıl bir deneyim sunacağına dair canlı bir gösterim yaptılar.

RISE OF THE TOMB RAIDER

2013’in en fazla memnuniyet verici sürprizlerinden bir tanesi Lara Croft’u fanların alıştığından daha karanlık bir oyuna sürükleyen Tomb Raider’ın yeni versiyonuydu. Rise of the Tomb Raider ile birlikte bu düzen devam ediyor. Oyun gelecek yıl, Xbox’a özel olarak çıkacak.

BELOW

Superbrothers: Sword & Sworcery oyununun geliştiricisi Capy Games’in oyunu Below, keşif tarzı ve cezalarla dolu karanlık, atmosferik dünyasıyla Xbox One’ın en merak uyandırıcı oyunlarından bir tanesi olma özelliği taşıyor. Oyunun ne zaman çıkacağı henüz kesinleşmedi.

TEARAWAY UNFOLDED

Tearaway Vita’nın en iyi oyunlarından bir tanesi ve LittleBigPlanet oyunuyla ün kazanan geliştiricisi Media Molecule bu deneyimi PlayStation 4’e getiriyor. Mobildeki selefi gibi her bir ayrıntısı büyüleyici olan Tearaway Unfolded PS4’ün eşsiz özelliklerini kullanarak yepyeni bir oyun oynama deneyimi sunacak.

BLOODBORNE

İlk olarak E3’te duyurulan Bloodborne, Dark Souls’un arkasındaki aldatıcı beyinlerin sunduğu yepyeni bir macera olma özelliğini taşıyor. Gamescom ziyaretçileri bu oyunun nasıl bir oyun deneyimi ve aksiyon sunduğunu görme fırsatı yakalıyor ve karşılarına umdukları gibi kanlı ve korku dolu bir oyun çıkıyor. Oyunun gelecek yıl içinde PS4 için çıkması bekleniyor.

RIME

Rime’ın hayat, canlılık ve sihir dolu dünyası oyunun ikinci fragmanıyla bir kez daha oyun severlerle buluşuyor. Oyunun PS4 için ne zaman çıkacağı hâlâ netlik kazanmadı.

İLGİLİ HABERLER