Eğlence

Game of Thrones’un yedinci sezonu 16 Temmuzda başlayacak

game of thrones yedinci sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

game of thrones yedinci sezonHBO, Game of Thrones yedinci sezon bölümlerinin 16 Temmuz tarihinde başlayacağını açıkladı. Halbuki dizinin daha önceki sezonları genellikle nisan ayında başlayıp haziran ayında sonlanıyordu. Bu ötelemenin sebebinin yapımcıların çekim takvimini uygun hâle getirmek olduğu belirtiliyor.

En son sezon Daenerys Targaryen’in Westeros’a doğru yola çıkması, Cersei Lannister’ın demir tahta oturması, Arya Stark’ın ailesinin intikamını alma yolunda bir adım daha atması ve Jon Snow’un Kuzeyin Kralı unvanını alması gibi sahnelerle sonlanmıştı. Şimdi kış ve Ak Gezenler geliyor, bu da Büyük Savaş’ın başlangıcının yakın olduğunu gösteriyor.

Game of Thrones’un yedinci sezonu için hazırlanmış olan bir poster yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediğine dair bir ön gösterim niteliğini taşıyor.

game of thrones yedinci sezonYedinci sezonda daha önceki sezonlarda gördüğümüz 10 bölümün aksine sadece yedi sezon bulunacak. Dizinin yapımcısı David Benioff, geçtiğimiz yıl verdiği bir demeçte geriye 15 bölümün daha kaldığını, final sezonun da muhtemelen sekiz bölümden oluşacağını belirtmişti.

İLGİLİ HABERLER