Eğlence

Yeni Star Wars filminin senaryosu Game of Thrones’un beyin takımına emanet

game of thrones netflix

Dünyanın en popüler dizisi Game of Thrones, önümüzdeki pazarı pazartesiye bağlayan gece yayınlanacak bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin beyin takımı olarak tanımlanabilecek ana sorumluları David Benioff ve D.B. Weiss‘ın yeni istikametleri ise şimdiden netleşmiş durumda.

Benioff ve Weiss, Star Wars‘ta mevcut üçlemenin sona ermesinin ardından çekilecek olan ilk filmin senaryosunu kaleme alacak. Konuya ilişkin açıklamayı, bir medya zirvesinde konuşan Disney CEO’su Bob Iger yaptı. Iger, Game of Thrones’la ün kazanan David Benioff ve D.B. Weiss ile anlaştıklarını ve yeni üçlemenin ilk filminin senaryosunun bu ikilinin elinden çıkacağını belirtti. Disney CEO’su, hâlihazırda konuyla ilgili olarak paylaşacak başka bir detayın olmadığını da sözlerine ekledi.

Iger, Benioff ve Weiss’ın Star Wars evrenini götüreceği istikamet konusunda bir açıklama yapmazken; kendisinin de, tıpkı hayranlar gibi, bunu merakla beklediğini belirtti. Bunun için mevcut üçlemenin bitişinin ardından bir ara vereceklerini söyleyen Disney CEO’su, bu dönemde yeni üçlemenin detaylarının da netleşeceğini dile getirdi.

Game of Thrones dizi sorumluları Benioff ve Weiss’ın yeni Star Wars üçlemesindeki rollerinin büyüklüğü de şu an için kesinleşmiş değil. Hâlihazırda sadece ilk filmin senaryosu konusunda doğrulama gelse de, ikilinin diğer filmler veya bağımsız hikâyeler üzerinde çalışabileceği de belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER