EğlenceManşetler

Game of Thrones’un son sezonunun yayın tarihi belli oldu, fragmanı izleyin

Dünyanın en çok dizilerinden biri olan Game of Thrones, sekizinci sezonuyla birlikte izleyicilere veda edecek. Dizinin final sezonunun 2019’un nisan ayında başlayacağı daha önce açıklanmıştı. Game of Thrones’un yayıncısı HBO, merakla beklenen kesin yayın tarihini de sonunda duyurdu. Dizinin son sezonunda macera 14 Nisan’da yayınlanacak ilk bölümle başlayacak.

HBO, Game of Thrones’un yeni bölümünün yayın tarihini bir fragmanla duyurdu. Söz konusu fragmanda Stark ailesinin çocukları, doğup büyüdükleri Winterfell’deki bir yeraltı mahzeninde buluşurken görülüyor.

Dizinin son sezonunun nisanda izleyicilerle buluşacağı ve altı bölümden oluşacağı daha önce açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Altın Küre Ödül Töreni’nde dizinin son sezonundan bazı görüntüler de gösterilmişti. Kısa süre önce Variety’ye konuşan HBO’nun CEO’su Richard Plepler ise yeni sezonda çıtanın geçildiğini söylemiş ve altı bölümün hepsinin bir film tadında olacağını belirtmişti.

Game of Thrones dünyasındaki hikayeler, dizinin bitmesiyle birlikte sona ermeyecek. HBO uzun süredir çeşitli yan hikayeler üzerinde çalışıyor. Şirketin bu hikayelerden birinin pilot bölümünün çekilmesini istediği biliniyor. “The Long Night” (Uzun Gece) adıyla anılan bu projede, mevcut hikayeden binlerce yıl önce yaşanan olayların anlatılacağı ifade ediliyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda S.J. Clarkson oturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER