Eğlence

Telltale Games’in Game of Thrones oyununda ilk sezon önümüzdeki ay sona erecek

game-of-thrones-telltale-games-2210115

Telltale Games, The Walking Dead ile başladığı popüler TV dizilerini mobil oyuna dönüştürme yolculuğuna son zamanların en popüler yapımları arasında zirveye oynayan Game of Thrones ile devam etmişti. Game of Thrones oyunlarını sezon mantığı çerçevesinde yayınlayan şirket, “Iron from Ice” adını taşıyan ilk sezonun önümüzdeki ay sona ereceğini duyurdu.

Telltale Games tarafından yapılan açıklamada, ilk sezonun finali niteliğindeki “The Ice Dragon” isimli Game of Thrones oyununun 17 Kasımda yayınlanacağı belirtildi. Oyun iOS, Android, Mac, PC, PlayStation ve Xbox için eş zamanlı olarak yayınlanacak. Bu da Game of Thrones serisi için bir ilk niteliği taşıyor.

Telltale Games imzasını taşıyan Game of Thrones oyunları, önce mobil platformlarda boy gösterdikten sonra oyun konsollarına ve bilgisayarlara giriş yapmıştı.

Sezon finalinin her oyuncunun daha önce verdiği kararlar doğrultusunda oyunculara özgü olarak şekilleneceği belirtilirken, “yürek parçalayıcı” gelişmelerin yaşanabileceği konusunda da ipucu verildi. Bu ipucu, bazı karakterlerin, tıpkı dizide olduğu gibi, ölebileceği düşüncesini akıllara getiriyor. Telltale Games, oyunculara Game of Thrones serisinin ilk oyununu ücretsiz olarak sunuyor. Ancak sezonun diğer oyunları için eli cebe atmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER