Eğlence

Game of Thrones finalinin konuk oyuncusu pet su şişesi oldu

game of thrones

Game of Thrones, dün gece yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin hayranlarının sert biçimde eleştirdiği son sezonun en çok konuşulan olaylarından birisi, birkaç hafta önce bir sahnede görülen karton kahve bardağı olmuştu. Dizinin son bölümünde de beklenmeyen bir konuk oyuncu ekranlara yansıdı.

Son bölümün misafiri, bir sahnede sandalyelerin alt kısmında görülen pet su şişesi oldu. Oyuncuların oturdukları sandalyelerin alt kısmındaki pet şişeyi fark etmek ilk başta pek kolay olmasa da, bu hata dizinin dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Senaryonun yoğun şekilde eleştirildiği son sezonda beklenmeyen bir detayın daha ekrana yansıması, sosyal medyada biraz öfke ve biraz da alayla karşılandı.

Game of Thrones yapım ekibi, unutulan kahve bardağını dizinin dijital platformlarda gösterilen versiyonlarından çıkarmıştı. Aynı işlemin pet su şişesi için yapılması da şaşırtıcı olmayacaktır. Ancak günümüzde hiçbir hatanın tam anlamıyla silinmemesi nedeniyle dizinin son bölümünün bu hatayla hatırlanacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER