EğlenceManşetler

Game of Thrones final sezonunun ilk resmi fragmanı yayında – Video

game of thrones 8. sezon

Game of Thrones 8. sezonun, yani final sezonunun ilk resmi fragmanı yayınlandı. Görünen o ki, karakterlerin tümü hayatlarının savaşı için hazırlanıyor.

Esas savaş Jon Snow, Daenerys ve Kuzey’in tümü arasında olacak gibi görünüyor. Hepsi Ak Gezenler’in istilasına karşı hazırlanıyor. Kış, Winterfell’in güneyine şimdiye kadar görülmemiş büyüklükte yeni bir düşmanla birlikte geliyor. Game of Thrones’un yedinci sezonu Ak Gezenler’in kendi ejderhalarına sahip olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte sonlanmıştı. Bu durum Winterfell’in sakinlerini dehşete düşürecektir.

Geçtiğimiz sezon içinde Jon, Cersei’nin dikkatini bu savaşa çekmeye uğraşmıştı, ancak Cersei, ona krallığını savunması konusunda yardım etmekte pek de hevesli görünmemişti.

Öte yandan fragmanda Stark ailesinin diğer çocuklarına bakış da yer alıyor. Arya, yeni bir kana susamışlıkla geri dönerken, Bran ve Sansa da bu öykünün içinde yer alıyor gibi görünüyor. Aynı zamanda hepsi ölümsüz orduya karşı girişilecek savaşa hazırlanıyor.

Game of Thrones final sezonu 14 Nisan’da ABD’de gösterilmeye başlanıyor. Hemen ertesi günü Türkiye’de de gösterilmesi bekleniyor. Dizinin final sezonu da Digiturk’te gösterilecek.

Bu arada Digiturk, 8. sezon öncesi ise yepyeni bir özel yayın ile izleyicileri karşılıyor. 1 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında 1 No’lu beIN HD kanalında “Game of Thrones Özel” yayınları yapılacak. Bu özel yayın kapsamında Game of Thrones‘a ait en özel görüntüler, röportajlar, tanıtımlar ve sezon özetlerinin izleyicilerle buluşacak. Özel yayınlar orijinal dilinde, Türkçe altyazılı olarak izleyiciye ulaştırılacak.

İLGİLİ HABERLER