Teknoloji

Game of Thrones dizisi çok yakında BluTV platformuna geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

game of thrones blutvDünya genelinde büyük ilgiyle takip edilen, izlenme rekorları kıran, aynı zamanda imdb’de de aldığı 1 milyon oy ile En Çok Oylanan Diziler Listesi içinde ilk sırada bulunan Game of Thrones dizisi BluTV platformuna geliyor.

Game of Thrones dizisi ülkemizde ilk olarak CNBC-e kanalında yayınlanmaya başlamıştı. Bu TV kanalının kapanmasının ardından Türkiye’deki yayın hakları Digiturk tarafından satın alınmıştı. Digiturk, son üç sezonun bölümlerini yayınlamanın yanı sıra, tüm sezonları da BeIN Connect platformu üzerinden yayınlıyor.

BluTV’den konuyla ilgili olarak yayınlanan açıklamada dizinin şimdiye kadar yayınlanmış tüm bölümlerinin mi platforma yükleneceği, ya da bu bölümlerle birlikte 9. sezon bölümlerinin de yayınlanıp yayınlanmayacağı açık şekilde belirtilmiyor. Bu arada Game of Thrones 9. sezon bölümlerinin 2019’da yayınlanacağı belirtilmişti.

Game of Thrones her sezonuyla büyük ilgi gördü

George R.R. Martin’in çok satan kitaplarından uyarlanan, David Benioff ve D.B. Weiss’in yapımcılığını üstlendiği, HBO’nun hak sahibi olduğu dizi, Westeros’un mistik topraları ve Yedi Krallık?ın kontrolü için mücadeleye giren 9 soylu ailenin taht oyunları ve düşmanlıklarının anlatıldığı sonsuz bir macera niteliğini taşıyor.

Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Sophie Turner, Aidan Gillen ve çok daha fazla başarılı oyuncuyu kadrosunda bulduran, 2011 yılında ilk bölümünün yayınlanmasının ardından 7 sezondur her bölümü ayrı bir televizyon olayına dönüşen, çekimleri Kuzey İrlanda, İzlanda, Fas gibi dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan dizi; televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri olarak anılıyor.

İLGİLİ HABERLER