Eğlence

Game of Thrones’un yeni bölümünün yıldızı Starbucks bardağı oldu

game of thrones starbucks
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dünyanın en popüler dizisi Games of Thrones‘ta sona doğru yürüyüş devam ediyor. Uzun zamandır beklenen savaşın gösterildiği üçüncü bölümün ardından gelen yeni Game of Thrones bölümüne damgasını vuran ise beklenmeyen bir hata oldu. Bir sahnede masanın üzerinde karton Starbucks bardağının görülmesi, internetin en çok konuşulan konularından biri hâline geldi.

Game of Thrones’un popülaritesi, dizinin tüm sahnelerinin de dikkatle izlenmesine neden oluyor. Dolayısıyla başka dizilerde gözden kaçabilecek türden hatalar, Game of Thrones’ta çok daha parlak bir şekilde göze çarpıyor. Winterfell’de gerçekleştirilen bir ziyafette masanın üstünde metal şarap kadehlerinin yanında modern bir karton kahve bardağının görülmesi ise her dizide fark edilebilecek vahim bir hata olarak dikkat çekiyor.

Ancak internette bunun bilinçli bir hareket olarak yapıldığını öne sürenler de mevcut. “Reklamın iyisi kötüsü olmaz” anlayışı, günümüzde iyiden iyiye yerleşmiş durumda. Dizinin yapımcılarının da son sezonun yarattığı heyecanı farklı bir şekilde sürdürmek adına böyle bir tercihte bulunmuş olabileceği belirtiliyor.

Game of Thrones yapımcılarının daha önce de izleyiciyi şaşırtacak işlere imza attığını unutmamak gerekiyor. Dizinin üçüncü sezonunda yayınlanan “Walk of Punishment” bölümünün sonunda da bölümün havasına tamamen aykırı bir rock şarkısı çalınmış ve izleyiciler şaşırtılmıştı. Dolayısıyla kahve bardağına da bu gözle bakmak mümkün. Ortaya çıkan tablonun hatadan mı yoksa bilinçli bir hareketten mi kaynaklandığı bilinmese de, kahve bardağının internet için büyük bir eğlence oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER