Eğlence

Game of Thrones bitiş tarihi 2018 olarak açıklandı

game-of-thrones-6-sezon-051215
game of thrones

Game of Thrones, ya da Türkçeleştirilmiş adıyla Taht Oyunları dizisinin bir gün biteceğini biliyorduk. O günün ne zaman geleceği hakkındaki bilgi, Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin basın turunda, HBO programlama birimi başkanı Casey Bloys tarafından verildi. Yönetici, sekizinci sezonun son sezon olacağını kaydetti.

Entertainment Weekly yayın organına konuşan Bloys, dizi yapımcılarının bu diziye belirli bir sayıda sezonu planlayarak başladıklarını, kendisinin de onların 2018’de bitirmeye yönelik isteklerini desteklediğini belirtti. Dizinin son iki sezonu 2017 ve 2018 yıllarında yayınlanacak, bu iki sezonda toplam 13 bölüm yayınlanacak. Ancak son sezonun kaç bölüm olarak yayınlanacağına henüz karar verilmedi.

Bloys, kanalın Westeros’ta çekilmiş herhangi bir başka fikre de açık olduğunu kaydetti. Bu fikre karşı olmadığını, ancak tabii ki, yaratıcılık açısından da mantıklı bir şeylerin olması gerektiğini belirtti. Dizinin izleyiciler ve eleştirmenler gözündeki popülaritesi dikkate alındığında, hikayenin başka bir formda devam etmesi söz konusu olabilir.

Dizinin yedinci sezonunun çekimleri, dizinin çekildiği konumlardaki hava koşulları nedeniyle gecikecek ve sadece yedi bölümden oluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER