Eğlence

Game of Thrones’un beşinci sezon bölümleri tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlanacak

game-of-thrones-besinci-sezon-tanitim-261114

ABD dışındaki ülkelerde yaşayan Game of Thrones hayranlarının yeni bölümü izlemeden bölüme dair haberleri görme endişesi ortadan kalkıyor. HBO’dan yapılan açıklamada dizinin beşinci sezonunun tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlanmasının planlandığı belirtildi.

Eş zamanlı yayın HBO markalı yerel ve bölgesel servisler ve dizinin gösterildiği ülkelerdeki yayıncı kuruluşlar aracılığıyla yapılacak. Haber Game of Thrones hayranlarını sevindirecek cinsten olsa da, dizi ABD’de doğu yakası saatiyle 21:00’da yayınlandığı için aralarında Türkiye’nin de bulunduğu bazı ülkelerde eş zamanlı yayını izleyecek kişi sayısının az olması muhtemel gözüküyor.

HBO son iki yıldır Game of Thrones ve diğer içeriklerini ABD dışına iletim konusunda ciddi anlamda hız kazanmış durumda. Korsanla mücadele şirketin hızlanmasındaki temel motivasyonu oluşturuyor. Korsan olarak en çok izlenen diziler listesinde zirvede yer alan Game of Thrones’un eş zamanlı yayın politikası sayesinde bu koltuktan kalkıp kalkamayacağı ise dizinin beşinci sezonunun başlamasıyla birlikte anlaşılacak. Game of Thrones’un beşinci sezonunun ilk bölümü 12 Nisan Pazar (Türkiye’de 13 Nisan Pazartesi günü saat 03:00’da) günü yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER