Eğlence

Game of Thrones altıncı sezon bölümleri Digiturk’te

game of thrones

game of thronesTüm dünyada olduğu gibi Türkiye?de de merakla ve heyecanla beklenen Game of Thrones 6. sezon 25 Nisan tarihi itibarıyla Digiturk’te başlıyor. Bu popüler dizinin daha önceki sezonları CNBC-e tarafından izleyicilere ulaştırılıyordu. Ancak bu kanalın yayın hayatını sonlandırması nedeniyle yeni bir kanal kaçınılmaz olmuştu.

Game of Thrones’un yeni sezonu ABD yayınından hemen sonra Digiturk’ün Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamalarından, 24 saat sonra ise Digiturk’ün Dizimax Sci-Fi kanalından izlenebilecek. İlk sezon ile birlikte geride kalan beş sezonun tamamı da kesintisiz şekilde, 25 Nisandan itibaren “Dilediğin Yerde Dilediğin Zaman” uygulamasıyla dizi fanatiklerine ulaştırılacak.

“Game of Thrones” Digiturk?te izleyicileriyle 25 Nisandan itibaren ABD’den hemen sonra Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında, 24 saat sonra ise her Pazartesi 23:00’te Dizimax Sci-Fi kanalında buluşacak. Dizinin tekrar bölümleri ise aynı gece 01:00’de, Cumartesi günü 23:00’te ve Pazar günü 00:00’da yayınlanacak.

Orijinal dilinde ve altyazılı olarak yayınlanacak dizinin 6. sezonunun ilk bölümü hem Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında, hem de Dizimax Sci-Fi kanalında tüm Digiturk üyelerine şifresiz olarak yayınlanacak. İlk sezonun tamamı ise ?Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde? ile tüm Digiturk üyelerine açık olacak.

Game of Thrones’un şu ana kadar yayınlanan beş sezonunun tamamı ?Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde? uygulaması ile Digiturk dizi paketi üyeleri ile buluşacak. Digiturk’ün belirttiğine göre yeni sezonun bitmesiyle birlikte altıncı sezon da dahil olmak üzere tüm sezonlar temmuz ayından itibaren orijinal ve dublajlı seçenekleri ile hem ?Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde? uygulamasında, hem de Dizimax Sci-Fi kanalında yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER