EğlenceManşetler

GAME+’ın GeForce Now Premium paketlerinde kasım indirimleri var

game+ nvidia geforce now

Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformu GAME+’ın NVIDIA GeForce NOW hizmetinde kasım ayı indirimleri başladı. Bu hizmet, güçlü donanım ihtiyacını ortadan kaldırarak tüm bilgisayarları birer oyun bilgisayarı haline getiriyor ve dünyanın en popüler oyunlarını kullanıcılarına sunuyor. 27 Kasım’a kadar sürecek olan indirimlerde, premium paketlerde yüzde 57’ye varan oranlarda indirimler uygulanıyor.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ paketlerinde özel indirim var

Turkcell’in bu hizmeti, oyunculara ayrıcalıklı bir oyun deneyimi sunmak için GAME+ sunucuları üzerinden işliyor. NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+’ın ‘Premium’ paketlerinde Türkiye’ye özel olarak uygulanan kasım indirimi, oyuncular için büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, sınırlı sayıda kullanıcı 27 Kasım saat 23.50’ye kadar ‘12 aylık Premium’ paketi 2280 TL yerine 990 TL’ye, ‘6 aylık Premium’ paketi 690 TL’den, ‘3 aylık Premium’ paketi ise 390 TL’den satın alabiliyor.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+’ı kullanan oyuncular, ‘Cyberpunk 2077’, ‘The Witcher’ serisi, ‘Fortnite’, ‘League of Legends’, ‘Apex Legends’ gibi 650’den fazla oyunu 1080p çözünürlük ve 60 FPS kalitesinde oynayabiliyor. Platform, kataloğunu sürekli yeni çıkan popüler oyunlarla güncelliyor ve böylece oyunculara geniş bir oyun yelpazesi sunuyor. GAME+ ve NVIDIA GeForce NOW iş birliği sayesinde, kullanıcılar güncel oyunlara büyük masraflar yapmadan erişebiliyor ve oyun deneyimlerini zenginleştirebiliyorlar. Bu kampanya, özellikle yüksek kaliteli oyun deneyimine ulaşmak isteyen ancak donanım sınırlamaları nedeniyle bu deneyimi yaşayamayan oyuncular için cazip bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Bu video ilginizi çekebilir: MediaMarkt’ta bilgisayar ürünlerinde Şahane Kasım fırsatları

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER