Teknoloji

Galaxy Z Fold 6 Ultra için bir işaret daha geldi

samsung galaxy z fold 6 ultra

Samsung’un iki Galaxy Z Fold 6 modelini piyasaya sürebileceğine dair haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Şirketin daha uygun fiyatlı bir Z Fold 6 veya daha pahalı bir Ultra modeli piyasaya çıkaracağı söyleniyordu. Yeni bir sızıntı, bunun Galaxy Z Fold 6 Ultra olacağını gösteriyor.

SM-F958 model numaralı bir cihaz, Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de bir veri tabanına giriş yaptı. Bu modelin Z Fold 6 Ultra olduğu düşünülüyor. Söz konusu öngörünün altında ise şirketin şimdiye kadarki model numarası seçimleri bulunuyor.

Galaxy Z Fold 5, SM-946 model numarasıyla gelmişti. Z Fold 4’ün model numarası ise SM-936 idi. Bu da Z Fold 6’nın SM-956 model numarasına sahip olacağı anlamına geliyor. Galaxy S24 Ultra’nın model numarası ise SM-928. Bu da şirketin standart telefonlarında 6, Ultra modellerinde ise 8 ile biten model numaralarını tercih ettiğini gösteriyor.

Galaxy Z Fold 6 Ultra hakkında bilinenler sınırlı

Z Fold 6 Ultra hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Haberin kaynağı, telefonun sadece Güney Kore’de satışa sunulabileceğini de belirtiyor. Ancak bu ihtimalin de kulağa pek mantıklı gelmediğini söylemek gerekiyor. Samsung’un tüm Ultra modelleri gibi Z Fold 6 Ultra’yı da küresel ölçekte satışa sunması bekleniyor.

Z Fold 6 Ultra ve Z Fold 6’nın önümüzdeki temmuz ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Samsung Galaxy Ring’in de bu etkinlikte tüm detaylarıyla gözler önüne çıkması öngörülüyor.

Ş

İLGİLİ HABERLER