Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 6’da pil kapasitesini ve şarj hızını değiştirmeyecek

samsung galaxy z fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 hakkındaki haber ve söylentiler son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu söylentilerin fazlalığı, çeşitli kafa karışıklıklarına da neden oluyor. Şirketin iki Z Fold 6 modeli tanıtmasına kesin gözüyle bakılsa da, ikinci modelin Z Fold 6 Ultra mı yoksa Z Fold 6 FE mi olacağı belirsizliğini koruyor. En yeni sızıntı ise daha teknik bir konuya işaret ediyor.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşımda akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4400 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor. Telefonun 25W kablolu şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Ice Universe, bunların kesinleşmiş değerler olduğunun da altını çiziyor.

Samsung’un geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy Z Fold 5’te de 25W şarj destekli 4400 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Bu da Samsung’un bazı kullanıcıların merakla beklediği pil ve şarj iyileştirmelerini yapmayacağını gösteriyor.

Katlanabilir telefonlara daha büyük piller yerleştirmek mümkün. Kısa süre önce tanıtılan Vivo X100 Pro’da 100W şarj destekli 5700 mAh pil bulunuyor. Ancak Samsung’un mevcut durumu korumayı tercih ettiği anlaşılıyor.

Galaxy Z Fold 6 temmuz ayında tanıtılacak

Z Fold 6, çok büyük ihtimalle temmuz ayında tanıtılacak. Katlanabilir telefonlarla birlikte, yeni akıllı saatlerin de gözler önüne çıkmasının beklendiği etkinliğin Paris’te düzenleneceği konuşuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER