Teknoloji

“Uygun fiyatlı” Galaxy Z Fold 6 beklenenden çok daha ucuz olabilir

galaxy z fold 5 galaxy z fold 6

Samsung’un katlanabilir telefon pazarında dengeleri değiştiren bir hamle yapacağı ve Galaxy Z Fold 6 modelinin daha uygun fiyatlı bir versiyonunu sunacağı bir süredir konuşuluyor. Yaz aylarında tanıtılması beklenen bu cihaz için yeni bir iddia gündeme geldi.

Z Fold 6’nın “uygun fiyatlı” versiyonunun ABD’deki başlangıç fiyatının 800 doların altında olacağı söyleniyor. Bu Z Fold 5’in başlangıç fiyatının yarısından da aşağıda bir fiyat anlamına geliyor. Net bir bilgi verilmese de, bahsedilen fiyatı 799 dolar olarak okumak mantıklı görünüyor. Bu fiyatın katlanabilir telefon satışlarını artıracak önemli bir kaldıraç vazifesini yerine getireceği rahatlıkla söylenebilir.

Yine de, şu an için bu iddianın doğruluğuna dair bir işaretin gelmediğini vurgulamakta fayda var. Aynı haberde, uygun fiyatlı Z Fold 6’nın selefi Z Fold 5 ile aynı kameralara sahip olacağı belirtiliyor. Samsung’un aynı tedarikçilerle çalıştığı da iddialar arasında yer alıyor.

Samsung uygun fiyatlı Galaxy Z Fold 6 ile Huawei tehlikesine yanıt verebilir

Huawei, küresel katlanabilir telefon pazarında Samsung’un liderliğini tehdit etme potansiyeline sahip. Uygun fiyatlı Z Fold 6 ile Güney Koreli şirketin bu tehlikeye yanıt vermeyi hedeflediği de söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER