Teknoloji

Galaxy Z Fold 5’in tasarımını gösteren sızıntılara bir yenisi daha eklendi

galaxy z fold 5

Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliğine iki haftadan kısa bir süre kalmış durumda. Ancak sızıntılar sayesinde bu etkinlikte tanıtılacak yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 hakkında pek çok şey biliniyor. Bu sızıntılara şimdi de Z Fold 5’e ait olduğu söylenen yeni görseller eklendi. Söz konusu görseller sayesinde Z Fold 5’in nasıl görüneceği konusunda daha somut bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Tasarım bakımından Z Fold 4’le karşılaştırma yapıldığında pek fazla şey değişmemiş gibi görünüyor. En belirgin fark olarak arka kameralara eşlik eden LED flaşın kameraların altından yanına taşınması oluyor. Samsung’un yeni telefonunda damla şeklinde bir menteşe mekanizması kullanması bekleniyor.

Bu menteşenin ekrandaki kırışıklığı azaltması öngörülse de, sızan fotoğraflarda ekranın yine daha önceki Z Fold modellerindeki benzediği görülüyor. Dolayısıyla bu söylentiye biraz temkinli yaklaşmakta fayda var.

Galaxy Z Fold 5 ile birlikte başka ürünler de tanıtılacak

Galaxy Z Fold 5 ile birlikte başka ürünler de gözler önüne çıkacak. Katlanabilir ekranlı Z Flip 5’in yanında Galaxy Tab S9 serisi tabletler ve Galaxy Watch 6 serisi akıllı saatler de aynı etkinlikte resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER