Manşetler

Samsung yeni katlanabilir telefonlarını, tabletlerini ve akıllı saatlerini temmuz sonunda tanıtabilir

galaxy z fold 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’i, Galaxy Tab S9 serisi tabletleri ve Watch 6 serisi akıllı saatleri gözler önüne çıkaracağı etkinliğin tarihi için yeni bir iddia gündeme geldi.

Bu iddiaya göre, Güney Koreli şirket yeni cihazlarını temmuz ayının son haftasında tanıtacak. Samsung genellikle yıl içindeki ikinci ürün duyurusunu ağustos ayında yapmayı tercih ediyordu.

Bahsi geçen iddianın henüz doğrulanmadığını hatırlatmakta fayda var. Ancak bu iddianın doğru olma ihtimaline karşı bazı ekstra tahminler yapmak da mümkün. Temmuzun son haftası 24 Temmuz itibarıyla başlıyor. Samsung ürün duyurularını genellikle hafta ortasında yapmayı tercih ediyor. Dolayısıyla şirketin yeni Unpacked etkinliğini 25, 26 veya 27 Temmuz’da gerçekleştirmesi sürpriz olmayacaktır.

Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’i önemli rakipler bekliyor

Tanıtım etkinliğini bir veya iki hafta önce gerçekleştirmek büyük bir fark oluşturmuyor. Ancak tarihin öne çekilmesi Samsung’un özellikle katlanabilir telefon pazarında artan rekabetin farkında olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in karşısında Oppı Find N2 ve N2 Flip, Google Pixel Fold gibi önemli rakipler olacak. Bu rakiplere karşı daha erken bir dönemde pozisyon almak, Samsung’un daha yüksek satış rakamlarına ulaşmasına yardım edebilir.

İLGİLİ HABERLER