Manşetler

Samsung Unpacked etkinliği davetiyelerini paylaştı, yeni katlanabilir telefonlar yolda

galaxy z fold 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, dün yayınladığı olağandışı bulmacaya net bir çözüm sunarak Galaxy Unpacked etkinliğinin gerçekten de 10 Ağustos’ta gerçekleşeceğini doğruladı. Ön tanıtım ile birlikte verilen görsel, katlanabilir modellerinin “büyüktür” sembolü olarak işlev gören Galaxy Z Flip şeklindeki bir cihazla merkezde olacağını doğruluyor. Etkinlik Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak ve Samsung.com‘da ve Samsung’un YouTube kanalında yayınlanacak.

Geçen yılki Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 tanıtımının zamanı ve Samsung’un dün bıraktığı şifreli ipucuna dayanarak, gelecek ay güncellenmiş katlanabilir telefonlar göreceğimizi varsaymak hiç de zor değildi. Eğer davetiye resmindeki telefon Z Flip 4 ise cihazın minimum güncellemeler içereceğine dair söylentiler doğru görünüyor. Flip 3 ile aynı şekle, arka çift kamera kurulumuna ve yana monte güç düğmesi / parmak izi tarayıcıya sahip görünüyor. Ayrıca 10 Ağustos’ta Z Fold 3 için bir güncelleme görmeyi bekliyoruz ve söylentiler de bunu gösteriyor, ancak Z Fold 4 modelinde öncekinden biraz farklı görünen bir kamera çıkıntısı olabilir. 10 Ağustos Samsung Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Watch modelleri de bekleniyor.

Bu arada Samsung, en azından ABD’de, yeni tanıtacağı telefonları ve diğer cihazlarıyla ilgili bir ön sipariş kampanyası başlattı. Samsung’un ön sipariş promosyonu, bir Galaxy telefon, saat ve kulaklık paketi için indirimlerden bahsediyor. ABD’li müşteriler, Samsung’a yalnızca adlarını ve e-posta adreslerini vererek şirketin ağustos ayında duyuracağı yeni cihazları için ön sipariş döneminde öncelik elde edecekler. İlk önce Samsung’un elinde ne olduğunu öğrenmeyi tercih edenlerin birkaç hafta daha bekleyip ona göre karar vermeleri gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER