Teknoloji

Samsung’un en yeni katlanabilir telefonlarının tanıtımı için 10 Ağustos işareti

galaxy unpacked

Samsung, popüler Twitter sızıntı kaynaklarından Evan Blass tarafından sızdırılan bir tanıtım resmine göre, bir sonraki büyük “Unpacked” lansman etkinliğini 10 Ağustos’ta düzenleyecek. Paylaşılan fotoğraf, bu ayın başlarında Blass ve 91Mobiles tarafından bu ayın başlarında sızdırılan ve henüz resmi duyurusu yapılmamış Samsung Galaxy Z Flip 4 katlanabilir telefonunun bulanık bir görüntüsünün yanı sıra tarihi gösteriyor.

Galaxy Z Flip 4 katlanabilir telefonunun etkinlikte tanıtımı yapılacak birkaç cihazdan biri olması bekleniyor. Ayrıca söylentiler, mayıs ayında ilk sızıntılarını gördüğümüz Galaxy Fold 4 adlı yeni bir Galaxy Fold cihazını işaret ediyor. Z Fold 4 ve Flip 4 dışında, Samsung’un katlanabilir serisi bu yıl herhangi bir büyük tasarım güncellemesi alacak gibi görünmüyor.

Haberler yeni katlanabilir telefonların yanı sıra Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’dan oluşan yeni nesil Samsung akıllı saatlerini de görebileceğimizi gösteriyor. Bu akıllı saatlerin görselleri bu ayın başlarında sızdırılmıştı. Görünüşe göre bu sefer, iki saat de fiziksel olarak dönen bir halka içermeyecek. Bu durum, önceki Galaxy Watch cihazlarının en beğenilen özelliklerinden birisinin eksileceğini gösteriyor.

Bu arada yakında beklenen Samsung tanıtım etkinliği için 10 Ağustos tarihi, daha önce sızıntı kaynaklarından Jon Prosser tarafından da verilmişti. Prosser bu cihazların 26 Ağustos’ta satışa sunulabileceğini de belirtmişti.

İLGİLİ HABERLER