ManşetlerSatın Alma Rehberi

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 fiyatları; ön sipariş nasıl verilir?

galaxy z fold 4 galaxy z flip 4 fiyatı ve ön sipariş
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

10 Ağustos Unpacked etkinliğiyle birlikte Samsung’un yeni katlanabilir telefonları tanıtıldı ve çok yakında piyasada olacak. Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 birçok açıdan Samsung’un geçen yıl başarısını kanıtlamış formülünde ince ayarlamalar içeriyor. Daha ucuz olan Flip 4, normal bir akıllı telefon boyutlarında kullanım sunarken katlandığında cebe rahatça sığar hâle geliyor. Ultra amiral gemisi Fold 4 ise en tepede yer alıyor, kapalı hâlde normal bir akıllı telefon boyutlarındayken açıldığında mini bir tablete dönüşüyor. İki telefon da 9 Eylül itibarıyla Türkiye’deki mağazalarda satışta olacak. Ön sipariş dönemi ise şimdiden açıldı.

Galaxy Z Flip 4, 25.999 TL’lik başlangıç fiyatına sahip. Yeni bir işlemci, daha büyük boyutlu pil, önceki nesil modeldekine göre sağlamlığı artırılmış bir ana ekranla geliyor. Kamera da Galaxy S22 serisinde tanıtılmış olan gelişmiş gece çekim performansını sunuyor. Samsung, dışarıda yer alan daha küçük boyutlu ekranın ise önceki modellerdekine göre daha kullanışlı olduğunu belirtiyor. Böylelikle telefonu açmadan daha fazla işi bu küçük ekranda yerine getirmek mümkün olacaktır.

Diğer taraftan Galaxy Z Fold 4 ise 39.999 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Daha yeni işlemcinin sağladığı performans avantajlarının yanında, bu üst sınıf telefon daha sağlam bir ana ekran sunuyor. Açık durumda 7.6 inç büyüklüğe sahip ve Samsung’un S Pen kapasitif ekran kalemini destekliyor. Telefon kapalıyken ön tarafın büyük bir bölümünü kaplayan kapak ekranı var. Bu ekran şimdi 3 milimetre daha geniş olup biraz daha normal bir akıllı telefon kullanıyormuş hissini veriyor. Ekranın genişlemesi çerçevenin incelmesiyle sağlandı. Sonuç olarak Fold 4’ü tek elle kullanması da daha kolay hâle geliyor.

Galaxy Z Flip 4 ön siparişi nasıl verilir?

Samsung Online Mağaza üzerinden Galaxy Z Flip 4 ön siparişi verebilirsiniz. 128 GB dahili hafıza ve 8 GB RAM barındıran model 25.999 TL’lik fiyat etiketine sahip. Şu anda sadece bu konfigürasyon var. Renk seçenekleri ise Bora Moru, Mavi, Pembe Altın ve Grafit olarak sıralanıyor.

10-31 Ağustos tarihleri arasında Samsung Online Mağaza’dan ön siparişte bulunanlar için özel bir kampanya var. Galaxy Watch 4 ve 1 yıllık Samsung Care+ hediyelerini ya da 3000 TL’lik ek takas desteğini tercih edebilirsiniz. Bu arada Galaxy Z Flip 4 için 18.300 TL’ye varan değişim fırsatının bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

n11 üzerinden de Samsung Galaxy Z Flip 4 için 25.999 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz. Bu online mağazada da 11-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli bir kampanya var. Z Flip 4 satın alanlara Galaxy Watch 4 hediye ediliyor.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Samsung Galaxy Z Flip 4
n11’den satın alın

SATIN AL

Galaxy Z Fold 4 ön siparişi nasıl verilir?

Samsung Online Mağaza’da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanlı Galaxy Z Fold 4 39.999 TL’lik fiyatla sunuluyor. Katlanabilir telefonun Griyeşil, Puslu Siyah ve Bej renk seçenekleri bulunuyor. Eski telefonunu getirerek Z Fold 4 satın almak isteyenler için 15.300 TL’ye kadar değişim fırsatı sunuluyor.

10-31 Ağustos arasında Galaxy Z Fold 4 için geçerli bir ön sipariş kampanyası var. Bu tarihler arasında ön siparişte bulunanlara Galaxy Watch 4 Classic ve 1 yıllık Samsung Care+ Sigorta Hizmeti hediye ediliyor.

n11 üzerinden de Samsung Galaxy Z Fold 4 için 39.999 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz. Bu online mağazada da 11-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli bir kampanya var. Z Fold 4 satın alanlara Galaxy Watch 4 Classic hediye ediliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4
Samsung Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Samsung Galaxy Z Fold 4
n11’den satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER