Teknoloji

Galaxy Z Fold 4 en hafif katlanabilir telefonlardan biri olacak

galaxy z fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 büyük ihtimalle yaz bitmeden resmiyet kazanacak. Katlanabilir telefonla ilgili haber ve sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bunların en yenisi telefonun ağırlığı hakkında.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, telefon tartıda 254 gram çekecek. Ice Universe’in Samsung ürünleri hakkındaki paylaşımlarının genellikle doğru çıkması, bu iddianın önemini artırıyor. Daha önce çıkan haberlerde telefonun ağırlığının 258 veya 260 gram olacağı iddia edilmişti.

254 gramlık ağırlığıyla Z Fold 4’ün en hafif katlanabilir telefon olacağını belirtmek gerekiyor. Hâlihazırda Z Fold 4 ile benzer tasarıma sahip katlanabilir telefonlar arasında en hafifi tartıda 255 gram çeken Huawei Mate Xs 2. Z Fold 4, bu alanda Mate Xs 2’yi sollayacak gibi görünüyor.

Galaxy Z Fold 4, selefi Z Fold 3’ten yaklaşık yüzde 5 daha hafif olacak. Bu değişimin kullanıcı deneyimine yansımasının nasıl olacağı bilinmiyor. Ancak bu tarz büyük telefonlarda ağırlığın çok önemli bir konu olmadığını belirtmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER