Manşetler

Samsung’dan yeni katlanabilir telefonlarının tanıtım tarihine şifreli doğrulama

Samsung yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 ile Galaxy Watch 5 serisini tanıtacağı etkinliğin tarihini açıkladı. Kısa süre önce internete sızan bir görsel, etkinliğin 10 Ağustos’ta gerçekleştirileceğini göstermişti. Güney Koreli şirket, bir dizi şifreli paylaşımla bu tarihi doğruladı.

Samsung’un şifreli mesajı 08-10-22 rakamları renklerle koordine edilen boş alanların içine yerleştirildiğinde çözülüyor. Boşluklar doldurulduğunda “Ne zaman daha muhteşem bir şey gelecek?” sorusu “10 Ağustos 2022” şeklinde yanıtlanıyor.

Samsung’un görselde kullandığı renklerin Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün Bespoke versiyonları için sunulan kişiselleştirme seçenekleri arasında yer alması muhtemel görünüyor.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 ile birlikte başka ürünler de tanıtılacak

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 hakkında pek çok detay şimdiden biliniyor. Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatlere dair bilgiler de sızıntılar sayesinde görülmüştü. Samsung’un bu etkinlikte Galaxy Buds 2 Pro kulaklığı da tanıtması bekleniyor. Etkinlik öncesinde tüm bu ürünlere dair yeni detayların paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

galaxy z fold 4

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER