Teknoloji

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün tanıtım tarihi için yeni iddia

galaxy z fold 4

Samsung’un sıradaki büyük tanıtım etkinliğini yaz mevsimi içinde gerçekleştirmesi bekleniyor. Duyumcu Jon Prosser’e göre; Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4, 10 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Prosser aynı etkinlikte Galaxy Watch 5 akıllı saatin de tanıtılacağını belirtti. Şirketin saat için 40, 44 ve 46 mm olmak üzere üç farklı kasa boyutu seçeneği sunacağı ve 46 mm seçeneğinin Galaxy Watch 5 Pro adını taşıyacağı da Prosser’in verdiği bilgiler arasında yer alıyor.

Z Fold 4 için siyah, yeşil ve bej renk seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Z Fold 4’ün ise grafit, mor, roze altın ve mavi renk seçenekleriyle resmiyet kazanacağı belirtiliyor. Galaxy S22’nin “Lavanta” isimli özel renk seçeneğinin de bu etkinlikte duyurulacağı söyleniyor.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün piyasaya çıkışı içinse 26 Ağustos tarihi işaret ediliyor. Galaxy Watch 5’in de aynı tarihte piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Saatin ana renk seçeneklerinin siyah ve gümüş olacağı; ancak 40 mm versiyon için roze altın ve 44 mm versiyon için de safir mavisi seçeneklerinin sunulabileceği söylentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER