Teknoloji

Galaxy Z Fold 4 sızıntısı renk seçeneklerini ve tasarımı gösteriyor

galaxy z fold 4

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4, 10 Ağustos’ta resmiyet kazanacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, iki telefona dair önemli detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Bunların en yenisi Z Fold 4’ün üç renk seçeneğini gösteriyor.

Z Fold 4’ün teknik özelliklerine dair detaylar daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü. Samsung’un tasarıma yaptığı dokunuşlar ve katlanabilir ekrandaki kırışıklığın azaltılmasına yönelik ipuçları da bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Şimdi de 91Mobiles sitesi Z Fold 4’e ait olduğu belirtilen yeni görselleri paylaştı. Bu görsellerde katlanabilir telefon tüm açılardan görülüyor. Buna ek olarak, telefonun üç renk seçeneği de görsellerle doğrulanıyor. Söz konusu seçenekler siyah, gri/yeşil ve altın/bej olarak sıralanıyor.

galaxy z fold 4Fotoğraflara bakıldığında Z Fold 4’ün tasarımı itibarıyla Z Fold 3’le hemen hemen aynı olduğu görülüyor. İki cihazın kamera modülleri bile birbirlerine benziyor. Daha öncesinde Z Fold 4’ün kamera tasarımının S22 Ultra’ya yakın olacağı söyleniyordu. Ancak son fotoğraflar Samsung’un Z Fold 3’tek tasarımdan çok uzaklaşmadığını gösteriyor.

galaxy z fold 4Görüntü oranındaki değişiklikleri bu fotoğraflardan anlamak mümkün olmuyor. Ancak Samsung’un daha geniş bir dış ekranı tercih edeceği söyleniyor. İç ekranın ise daha kare şeklinde olması bekleniyor.

galaxy z fold 4Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 hakkında önümüzdeki günlerde yeni detaylarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER