Teknoloji

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının resmi fotoğrafları ortaya çıktı

galaxy z fold 4

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün 10 Ağustos’ta tanıtılacağı kısa süre önce doğrulanmıştı. Şirketin tanıtım tarihini duyurmasıyla birlikte heyecan biraz daha artarken, telefonlarla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor.

Bu sızıntıların en yenisi, Samsung’un katlanabilir telefonlarının resmi basın fotoğraflarını gözler önüne seriyor. Söz konusu fotoğraflar, Z Fold 4 ve Z Flip 4 hakkındaki fikirleri biraz daha netleştiriyor.

Yeni sızıntı, telefonlara dair bilinmeyen bir şey göstermiyor. Her iki telefonda da tuşların daha belirgin olduğu ve kenarların daha açılı olduğu fark ediliyor. Buna ek olarak, fotoğraflarda telefonların renk seçeneklerini, belirsiz de olsa, görmek mümkün oluyor.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı itibarıyla selefinden pek uzaklaşmıyor gibi görünüyor. Kitap tarzı bir tasarıma sahip olan telefonda S Pen’in yerleştirilebileceği bir yuvanın olacağı da söyleniyor. Ancak sızan fotoğraflarda bunu doğrulayacak bir şey görülmüyor.

galaxy z flip 4Galaxy Z Flip 4 de Z Flip 3’e bir hayli benzeyecek. Samsung’un dış ekranı büyüteceği söylense de, sızıntıda bu bilgiyi doğrulamak mümkün olmuyor.

10 Ağustos’a kadar Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 hakkında yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır. Samsung’un bu etkinlikte Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatleri ve Galaxy Buds 2 Pro kablosuz kulaklığı tanıtacağı da biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER