Teknoloji

Galaxy Z Fold 4’ün renk seçenekleri belli oldu

galaxy z fold 4

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının ağustos ayında resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 isimli telefonlarla ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor.

Bu sızıntıların en yenilerinden biri Z Fold 4’ün renk seçeneklerini gözler önüne seriyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından Twitter’da yapılan paylaşımda bir ürün kaydının ekran görüntüsü görülüyor. Ekran görüntüsünde Z Fold 4 adının yanında renk ve dahili depolama alanı seçenekleri görülüyor.

Buna göre; Z Fold 4 dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Söz konusu renk seçenekleri Bej, Burgonya Kırmızısı, Gri Yeşil ve Hayalet Siyahı olarak sıralanıyor. Depolama alanı seçeneklerinin ise 128, 256 ve 512 GB olduğu görülüyor.

Galaxy Z Fold 4 için bir işaret daha geldi

Samsung’un yeni katlanabilir telefonuyla ilgili sızıntılar bununla da sınırlı kalmıyor. Akıllı telefon, Tayland’ın sertifika kurulu NBTC tarafından da onaylandı. Z Fold 4 ile birlikte Z Flip 4 de NBTC’nin kayıtlarına girdi. Bu da telefonların resmi duyurularının çok uzak olmadığını bir kez daha gösteriyor.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 ile birlikte Samsung’un yeni akıllı saatlerinin ve kablosuz kulaklığının da tanıtılması bekleniyor. Tanıtım etkinliği için en çok konuşulan tarih 10 Ağustos, ancak henüz bu konuda net bir açıklamanın gelmediğini de belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER